Inchiriere scule electrice si utilaje

Serviciul de inchirieri scule electrice si utilaje se adreseaza acelora care au nevoie de un echipament pentru o perioada scurta de timp si nu doresc sa investeasca bani in achizita unui produs nou.

In stocul sculelor de inchiriat avem o gama variata de produse profesionale si tot odata asiguram gratuit instruirea clientilor in utilizarea echipamentelor.

Conditiile generale de inchiriere sunt urmatoarele:

  1. Inchirierea sculelor se face doar dupa incheierea unui contract intre parti.
  2. FED TOOLS SERV isi rezerva dreptul de a solicita chirasului o garantie (in numerar sau sub forma unui instrument de plata avalizat). Garanţia se constituie in vederea neplatii facturilor de chirie sau a contravalorii utilajului supus inchirierii in cazul in care acesta nu este restituit conform contractului.
  3. Pretul chiriei conform listei de pret nu include transportul de la / si catre depozitul FED TOOLS SERV, costurile de ambalare si manipulare, precum si eventualele daune si reparatii datorate unor cauze imputabile chiriasului.
  4. Pretul chiriei este calculat pentru o zi de lucru de 8 ore, de luni pana sambata. Depasirea celor 8 ore pe zi, cat si lucrul in zilele de duminica sau sarbatori legale se anunta proprietarului si se taxeaza suplimentar. Pentru utilajele inchiriate vineri sau sambata si returnate luni dimineata se taxeaza si ziua de duminica. In cazul in care perioada de inchiriere depaseste 7 zile, se va emite cate o factura de chirie pentru fiecare 7 zile calendaristice. Facturile de chirie se vor plati pe loc, in momentul emiterii acestora. In cazul in care chiriasul nu achita contravaloarea facturilor de inchiriere, acesta se obliga sa returneze in termen de maxim 24 ore obiectul supus inchirierii. In caz contrar proprietarul isi rezerva dreptul de a reintra în posesia utilajul proprietate, fie de a factura chiriasului contravaloarea obiectului supus inchirierii si sa execute garanţia depusa de chirias.Perioada minima de inchiriere este de 4 ore, doar în cazul ridicarii si predarii utilajului in aceeasi zi. Pentru utilajele returnate pana la ora 08:15 ziua returnarii nu se taxeaza; pentru utilajele returnate pana la ora 11:00 ziua returnarii se taxeaza ca echivalentul a 4 ore. In toate celelalte cazuri, fractiunile de zile se rotunjesc in sus la zile intregi.
  5. Chiriasul trebuie sa examineze utilajul imediat, la primire. Daca nu se face nici o obiectie, inseamna ca utilajul este complet si corespunde scopului pentru care a fost inchiriat.
  6. Proprietarul (prin delegat) are dreptul oricand sa viziteze obiectul inchiriat, pentru a se convinge de starea si disponibilitatea acestuia, precum si pentru a efectua eventualele lucrari de intretinere necesare ce cad in sarcina sa.
  7. Defectiunile aduse utilajului trebuiesc anuntate imediat. Reparatiile sau reviziile trebuiesc intreprinse numai de catre proprietar.
  8. Curatarea (spalarea dupa caz) a utilajului inainte de returnare este obligatorie si cade in sarcina chiriasului. In caz contrar costul aferent curatirii sau spalarii este de 30 lei (TVA inlcus) si se adauga la pretul chiriei.


Pentru detalii contactati departementul de inchirieri: